Wat is een verhuislift?

Met een verhuislift (ook wel meubellift of ladderlift genoemd) kun je eenvoudig grote en/of zware spullen naar beneden halen. Maar als je iets omhoog wil vervoeren kan dat natuurlijk ook 😉 Het grote voordeel van een verhuislift is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het verslepen van bijvoorbeeld een piano of een oude kledingkast. Onze professionele operator zorgt ervoor dat alles veilig en snel op de juiste bestemming komt.

Hoe werkt een verhuislift?

Zodra je een verhuislift hebt gehuurd krijg je van één van onze medewerkers te horen waar je rekening mee dient te houden. De lift wordt voor de gevel van de woning geplaatst en is vervolgens klaar om je inboedel te transporteren. Het is hierbij van belang dat de verhuislift een solide en vlakke ondergrond heeft, zodat hij stevig en veilig kan worden opgesteld.

Tot welke verdieping?

We krijgen van klanten vaak de vraag tot welke verdieping de verhuislift van Verhuislift Taxi reikt. Simpel gezegd: 27 meter. Over het algemeen is dit voldoende om tot en met de 8e verdieping te komen. Dit is voldoende voor veel bovenwoningen en appartementen. Niet helemaal zeker van je zaak? Bel ons dan eventjes! We adviseren je graag en vrijblijvend.

Waarvoor kun je een verhuislift inzetten?

Het voordeel van een verhuislift is dat je hem vrijwel overal voor kunt gebruiken. Hij is gebouwd om zware en/of lompe objecten te verplaatsen, dus een wasmachine of antieke kledingkast is geen enkel probleem. Nog meer inspiratie nodig? We zetten de mogelijkheden even voor je op een rij:

  • Witgoed
  • Instrumenten
  • Meubels
  • Inboedel

Twijfel je of we jouw verhuizing tot een succes kunnen maken? Neem dan even contact met ons op. Een verhuizing is vaak een stressvolle periode en zeker met de wat grotere objecten is het fijn als je van tevoren weet dat het goed geregeld is. Onze professionele verhuislift operator denkt ter plekke graag mee, mocht het zo zijn dat iets net niet helemaal gaat zoals je vooraf had gedacht. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw verhuizing (groot of klein) tot een goed einde wordt gebracht! Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam dan bent u bij Verhuislift Taxi aan het juiste adres.