Huur een verhuislift

inclusief professionele operator

Onze werkwijze

Een verhuislift huren hoeft niet moeilijk te zijn. Daarom maken we het je ook graag zo makkelijk mogelijk. Daarnaast zijn we transparant over de kosten. Of je de verhuislift nu voor een kwartiertje nodig hebt, of een hele middag: je weet vooraf precies wat het kost.

Om je verhuislift (inclusief professionele operator) te huren vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

verhuislift-huren

Aanvraagformulier

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  Wat zeggen onze klanten?

  “Zo fijn. Ik had een matras gekocht en dat pastte bij ons huis in Amsterdam niet door te gang. Door het raam bleek ook nog een uitdaging, en Milles ging energiek aan het werk en ik was daar super blij mee. Alles was zo geregeld! Binnen een half uur was het oude matras het huis uit en het nieuwe matras in huis. Een hele fijne service van boeken tot en met de betaling. Dank je wel Milles voor al je inzet!”

  Marianne –oktober 2021

  “Uitstekende service geleverd! Vriendelijk en niet beroerd een handje mee te helpen.”

  Joyce – juli 2021

  “Top bedrijf! Goede en snelle communicatie, netjes op tijd, hard gewerkt, alles was met een uur boven. En de liftbediende/verhuizer was nog grappig ook 😀”

  Irene – november 2021