Verhuislift Taxi Amsterdam

Verhuislift Taxi is nu ook actief in Amsterdam! Onze verhuisservice staat bekend om de zorgvuldige en vlotte werkwijze waarmee wij onze klanten ontzorgen. Als verhuisbedrijf zien wij dagelijks hoeveel stress een verhuizing met zich mee kan brengen. Kiest u voor ons? Dan weet u zeker dat wij van uw verhuizing van of naar Amsterdam een geweldig succes maken.

Als verhuisservice maken wij gebruik van professionele en goed opgeleide verhuizers. Al onze verhuizers beschikken over de benodigde certificaten om te garanderen dat uw inboedel op een veilige en zorgvuldige wijze verhuisd wordt van of naar Amsterdam. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen met vragen over onze diensten. Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam dan bent u hier aan het juiste adres. 

  • De beste verhuizer van Amsterdam e.o!
  • Laag starttarief van 35 euro
  • Je betaalt per minuut
  • Inclusief professionele operator
  • Boeken binnen 4 uur!
  • Verhuis je kledingkast, piano e.d.

Neem contact op

Bij Verhuislift Taxi werken we alleen met ervaren personeel in de regio Amsterdam. Voor u betekent dit dat uw spullen altijd in betrouwbare handen zijn. We hebben vrijwel iedere situatie al gezien of meegemaakt. Als u onze verhuizers nog kunt verassen trakteren wij u op een bakje koffie!

Verhuist u binnen Amsterdam van een begane grond naar vier hoog of andersom? Dan weten wij zeker dat u absoluut geen zin heeft om al die trappen te lopen. Spierpijn is een veelvoorkomende klacht na een verhuizing. Bespaar uzelf de moeite en kies vandaag nog voor een verhuislift!
Door gebruik te maken van dit meubeltransport in Amsterdam weet u zeker de verhuizing een stuk eenvoudiger wordt. De meubellift (een andere term voor verhuislift) wordt bediend door een verhuislift operator. Deze medewerker is ook inzetbaar als meewerkende verhuizer in Amsterdam.

De lift kan belast worden tot een maximum van 400 kg. Uw wasmachine, droger en piano wordt moeiteloos door ons omhoog of omlaag gelift. Om de veiligheid te waarborgen van uw spullen helpt de verhuislift operator als meewerkende verhuizer om uw spullen zorgvuldig en veilig op het draaibare plateau van de lift te plaatsen. Door te kiezen voor een verhuislift weet u zeker dat uw meubeltransport of verhuizing in Amsterdam een stuk sneller gaat dan normaal.